Techpipe AS

Om oss

Techpipe AS (Org.nr. 976851064) ble stiftet i 1996 som et konsulent firma som tilbyr ingeniør tjenester til Olje og Gass sektoren i Nordsjøen. Techpipe tilbyr også konsulenter til regnskap. Firma adresse er :
Dysjalandsveien 86
4156 Mosterøy.
Techpipe ble delvis satt på hold i 3 år, da eier og leder Jan Berg-Johansen flyttet til Houston, Texas med familien. Da vi returnerte til Norge høsten 2015 hadde markedet for konsulent tjenester i olje sektoren forverret seg dramatisk, og Techpipe så etter nye markeder.
Sommeren 2015 mens vi var på ferie i Norge skulle jeg fikse 3 løse fliser i gangen. Jeg fjernet de gamle fugene ved hjelp av et skrujern, og ved å bruke et brekk jern, fikk jeg den første flisen opp. Det gikk bedre med de to neste, men både flisene og gulvet under var fullt av gammel knallhard flise lim som måtte fjernes. Dette tok resten av dagen, og huset så ikke ut p.g.a. støv og lim rester etter hugging med meisel og sliping.
Neste dag måtte jeg ut og kjøpe ny flise lim, flise kryss og fugemasse. Så gikk denne dagen med å lime tilbake de gamle flisene.
Dag 3 gikk med til fuging.
Jeg hadde flere løse fliser i huset, men så ikke syn på å gjøre samme operasjon igjen.
Vi returnerte til Houston etter sommer ferien 2015, og jeg begynte å sjekke om det fantes noe produkt i USA som kunne gjøre denne operasjonen lettere.
Jeg fant da Produktet Fix-A-Floor, og kjøpte med meg noen tuber som jeg tok med meg da vi flyttet hjem høsten 2015.
Vel hjemme skulle jeg fikse de resterende løse flisene i huset. Så jeg fant fram Fix-A-Floor tubene, en drill og en fuge pistol. Boret noen små hull i fugene, støvsuget hullene og sprøytet Fix-A-Floor inn i hullene. Brukte en halv time på 4 fliser. Satte så noen bøtter med vann som vekt på de løse flisene, og lot limet herde i 24 timer.
Flisene satt som støpt, og jeg var så imponert over dette produktet at jeg straks kontaktet fabrikanten for å sjekke om det var mulig til å bli ene-importør for Skandinavia.
Techpipe AS har nå fått rettighetene til å importere og distribuere Fix-A-Floor for Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Techpipe AS
Average rating:  
 0 reviews