Techpipe AS

Kommentarer

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fix-A-Floor
Average rating:  
 5 reviews
 by Abby

Etter mye leting etter en løsning som kunne fungere, kom vi over dette limet. Var veldig skeptisk til det hele, da det virket for enkelt til å være sant. Tubene kom per post bare etter et par dager. Vi prøvde, og det hele fungerte akkurat slik som lovet! Dette sparte oss for mye jobb og penger. Veldig god kundeservice, da jeg hadde noen spørsmål. Eneste ulempen er at limet er så tynt at det blir litt søl, men det er verdt det! At det ikke følger med en kork til å sette på tuten når man er ferdig er litt synd. Har man åpnet tuben, må man bruke hele.

Har du en løs flis, så fikser dette limet det. Suverent! Anbefales på det sterkeste.

En kan sette en skrue i munnstykket istedet for kork, så holder den seg til neste gang,

 by Jan Terje
Her sparer man tid!

Jeg har akkurat limt løse skiferfliser fra Otta med Fix-A-Floor. Det var en veldig rask og enkel prosess - og flisene sitter som støpt. Jeg vet hvor mye arbeid det er å fjerne gammelt lim og sette skiferen på plass på konvensjonell måte. Derfor kan jeg anbefale dette geniale produktet på det varmeste.

 by Rolf Iversen
smart produkt

Meget bra produkt. Lett å bruke. Sparte oss for murere som ville bryte opp gulvet med et kostnadsoverslag på ca. 100000 kr.Skal kjøpe mer !

 by Leif Thomas Johannesen
Fikset løse baderomsfilser!

Dette produktet sparte meg for mange 1000 kroner og minst 1 ukes arbeid. Det tok meg 30 min å fikse ca 1 m2 med delvis løse fliser. Kan anbefale dette til alle.

 by Roar, Kleppe
Supert produkt

Knallbra produkt. Jeg hadde noen løse fliser i gangen og Fix-A-Floor sparte meg masse arbeid og resultatet ble helt perfekt. Kommer tilbake neste gang jeg har løse fliser.